Software der gør arbejdet nemmere

Der findes utallige software til at gøre dit liv nemmere, det handler bare om at vide hvor og hvordan man bruget dem. Mange af disse software er gratis, og når du først har vænnet dig til dem, er det svært at stoppe.

  1. Tilføjelsesprogrammer til din browser

De fleste addons som henvender sig til browser, findes primært i til chrome fra google. Her kan du finde addons, som går ind og blokere for alle reklamer, så som ”addblock”. Du kan finde programmer der sætter din IP-adresse udenlandsk, så som ”Hola” og en specielt nytte en er ”Autocorrect ” der sørger for at du aldrig nogensinde behøver at bekymre dig om at have stavefejl.

  1. Workspaces der virker

Der findes et utal af arbejdesrelateret  softwarer ude på markedet. Alt afhængigt af hvad du søger, findes det der ude et sted. En af nyhederne inden for apps, som velbegrundet er utrolig populærere er Asana, som giver virksomhedens ansatte mulighed for at uddelegerer opgaver til hinanden, samt kommunikere internt. Du har også mulighed for at opstille en overskuelig kalender over dine fremtidige opgaver.

  1. Kend dine redigeringsprogrammer

Der er tusind af forskellige billederedigeringprogrammer, alle sammen har hver sin fordel, men her har listet nogle af de bedste gratis programmer op. Photoshop express er et gratis online billederedigeringsprogram, som hurtigt og nemt får jobbet gjort for dig. Desuden kan du benytte programmet både på din telefon og tablet, hvilket gør det meget nemmere når du er på farten. Photoshop CS5 er et af de lidt tungere programmer, som er til dig der har brug for et lidt mere advanceret program. Programmet koster penge, men er det værd, hvis du har brug for et program til noget arbejdsrelateret, hvor der kræves lidt ekstra af programmet. Du kan finde photoshop kurser her:

https://www.4d.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *