Sådan beregnes prisen på byggearbejde

Selvom man ikke ligefrem er født med ti tommelfingre, så kommer der et punkt, hvor ens egne handyman-evner bare ikke rækker længere. Alt efter hvem man er, indtræffer det punkt før eller siden, og det er vigtigt at acceptere det, når det kommer dertil. Mange trækker den nemlig lidt for langt i håbet om at kunne gøre det selv og derved gøre det meget billigere. I sidste ende står man dog bare tilbage med et hus, der ser værre ud end før.

Find den perfekte håndværker til dit projekt

Heldigvis findes der dygtige håndværkere i stort set hvert eneste lokalområde, som gladelig giver et godt tilbud for at komme ud og gøre arbejdet for sig. Det kan være alt lige fra elektrikeren, der gerne trækker nye kabler over tømreren, der kan lave udbygningen på jeres hus til mureren, der støber halvmuren i køkkenet. 

Langt størstedelen af tiden bliver det faktisk ikke nær så dyrt, som man ellers først kan komme til at frygte. I hvert fald ikke hvis man bare bærer sig en smule kløgtigt an, når det kommer til at søge tilbud fra håndværkerne, hvad end de er elektrikere, murere eller noget helt tredje. 

Du kan blandt andet benytte dig af, at flere danske internetsider i disse dage er begyndt at udbyde en ny service. De lader dig nemlig søge tilbud fra flere håndværkere på en gang. Siden er altså upartisk, men den kan facilitere forbindelse mellem dig og lige præcis den håndværker, du har brug for til dit projekt. Så kan du bagefter sammenligne de tilbud, du får fra forskellige håndværkere for derefter at træffe din beslutning. På den måde kommer håndværkerne i langt mere direkte og synlig konkurrence, hvilket kører prisen i bund. 

Derudover har du mulighed for at sammenligne alle de forskellige tilbud meget bedre, hvilket i sidste ende vil lede til mere tilfredshed med det udførte. Det gør sig ikke mindst gældende, hvis alternativet var, at du selv skulle have gjort det. 

Regn gerne efter

Hvis du, på trods af de mange tilbud, stadig er usikker på, om du har fået den rigtige pris, kan du med fordel lave et lille regnestykke. I sådan et bør du tænke over materialernes pris, håndværkerens kørsel samt løn til de håndværkere, du kommer til at have gående. I langt de fleste tilfælde vil du se, at prisen er mere end retfærdig. Så kan du passe dit eget arbejde, mens håndværkeren passer sit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.