Mangler du et sted at tilbyde din hjælp?

Mange unge har rigtig mange forskellige kompetencer, som de i stedet for at spilde væk med fester og druk, kunne bruge på at hjælpe andre og dermed udvikle sig selv. Mange ved dog bare ikke, hvordan de skal tilbyde deres hjælp og få ordet om deres kompetencer ud til de rigtige kunder. Det er der her nogle tips til.

Meld dig ind i et netværk for professionelle

En god måde at starte på, er ved at lave en professionel profil på sociale netværkssider så som LinkedIn, der henvender sig til professionelle. Her kan du skrive, hvad du tilbyder og finde andre, der enten står med samme kompetencer eller nogle som mangler disse kompetencer. Dette er en måde at udvide dine kontakter på og når du kommer rigtigt ind i systemet, kan du bruge det til at tilbyde din hjælp.

Lav din egen side

Du kan selvfølgelig også gå lidt mere i dybden, ved f.eks. at lave din egen hjemmeside. På den måde, har du en hel side dedikeret til dine kompetencer. Denne metode kræver lidt mere tid, men kan være det hele værd, hvis du virkelig brænder for det. Der er dog flere ting der skal tænkes igennem, hvis du vælger at lave din egen side. F.eks. skal du sørge for IT hosting og muligvis få fat i et firma som Hostnordic, der tilbyder full- service IT outsourcing og webhosting, hvilket du kan læse mere om på: https://www.hostnordic.dk/.

Brug dine kontakter

En anden god måde at få ordet ud om at du tilbyder dine kompetencer og hjælp, er gennem dine egne kontakter. Hvis du kender nogen, der kender nogen, du ved, står og mangler lige de kompetencer du udbyder, så spørg pænt og få dem til at kontakte kilden for dig. Man kan selvfølgelig ikke blive ved med at udnytte sine venner, men på denne måde udvider du jo også dine kontakter, som du så kan bruge fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *