Er du klar til at flytte hjemmefra?

Det kan være en dyr fornøjelse at flytte hjemmefra for første gang, og man kan nemt komme til at undervurderer prisen på møbler, forsikringer og mad. Vi har derfor, i denne korte guide samlet tre gode råd til, hvordan du med færrest penge kommer længst i dit nye etablissement.

  1. Først og fremmest kan det være en god ide udarbejde et månedligt budget, således at du har et klart overblik over din udgifter og indtægter. Derefter handler det om at sparer de steder, som ikke er så sjove at kaste penge efter, således at du har flere penge til at tage ud og hygge dig. Når du skal købe møbler, behøver du ikke finde den tunge pung frem. Det klogeste valg vil nemlig være at købe noget af nogenlunde kvalitet, men så vente til du er færdig med at leve på SU, for så at gå amok i designere varer. Der er mange steder, hvor du kan finde billige møbler, som faktisk godt kunne give sig ud for at være dyre designer varer, tag f.eks. et kig ind hos biva, hvor der ofte er gode tilbud. Du kan finde det her: www.biva.dk
  2. Når det kommer til forsikringer, er det klogeste valg at gå efter den billigste. Både når det kommer til ulykkesforsikringen og indboforsikringen. De færreste studerende ejer noget af speciel høj værdi, og der er derfor ingen grund til at du er forsikret helt op til skyerne, nu når du i forvejen har valgt at købe nogle billige møbler.
  3. Når det kommer til mad, er det en god ide at udnytte sig af reklamer. Du kan faktisk sparer rigtigt mange penge, hvis du bare gør dig den ulejlighed at finde ud hvad ugens tilbud består af. De fleste studerende vælger at sparer kraftigt på maden, hvilket kan have stor indflydelse på din koncentrationsevne, hvis du ikke får den rigtige næring.

Nu skulle du være nogenlunde klar til at flytte hjemmefra uden at gå bankerot den første måned, held og lykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *