Billige måder at bruge skoleferierne på

Som studerende kan det være svært at have en økonomi, der giver dig råd til at gå på vilde eventyr, hver gang du har ferie. Vi har et par forslag til, hvad du kan begive dig ud på, uden at skulle bruge hele SU’en på det.

Bliv i de vante rammer

Som studerende synes man hele tiden, den næste ferie ligger alt for langt væk – og så snart den er ovre, vil man have den næste. Sandheden er, at du som studerende får langt flere feriedage, end hvad du vil komme til resten af dit liv – medmindre du selvfølgelig bliver skolelærer.

Det kan være svært at være kreativ, hver gang man har ferie, uden at skulle bruge en masse penge. Men tænker du længe nok, er der et væld af sager, som du kan lave i din hjemby, eller noget tæt på, uden at skulle bruge halvdelen af din formue.

Du har formentlig mange venner, der også har ferie på samme tid som dig. Nu er det ikke hver ferie, der har de samme muligheder, for det siger sig selv, at man ikke kan tage til stranden og bade i vinterferien – medmindre man satser på, at den globale opvarmning virkelig tager til.

Men i de lidt koldere ferier, som eksempelvis vinterferien eller juleferien, er det oplagt at tage på café og hygge sig med de venner, der også har fri. Her kan I nyde en dejlig kop kaffe eller kakao og få vendt verdenssituationen, uden at I skal holde øje med klokken til næste time.

Om aftenen er det oplagt for jer at tage et smut i biografen. Der er altid noget på lærredet derinde, og det er en god måde at opleve film på, frem for at bruge timevis på at finde en, I gider at se på Netflix.

Ud af byen

Har I spenderbukserne på, kan I tage på et spontant roadtrip. Det kan enten være til en spændende destination eller by, som ikke ligger mere end et par timer væk, eller I kan tage et smut over grænsen.

En lidt mere flyvende idé er at tage på roadtrip uden at vide, hvor I ender. Når I har kørt lidt, kan I undersøge, hvor skiltene peger hen, og se om der noget, der dukker op, som I finder spændende. Det er et eventyr i med stor sandsynlighed vil fortælle jeres andre venner om, og de vil med garanti gerne med, næste gang I beslutter jer for at tage af sted.

Der er mange muligheder, som I kan vælge at bruge jeres tid på, og de kan enten være gratis, eller også kan I komme af med en smule af jeres kroner, men til gengæld få en ordentlig oplevelse i bagagen.

Hvis du gerne vil tjene en smule ekstra til jeres eventyr, kan I bruge jeres skoleaftener, efter I har læst lektierne, på online-casino. Her kan I være heldige at tjene en ekstra skilling til næste gang I har ferie, og I kan hygge jer med nogle free spins.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *