Beregn de forventede udgifter til den lille ny

Som førstegangsforældre er der lige pludselig mange ting at tage stilling til. Først og fremmest skal man rent mentalt selvfølgelig til at indstille sig på, at man ikke længere er den vigtigste person i sit eget liv. Der er tværtimod et lille barn, hvis overlevelse, fremtid og livsglæde er fuldstændig afhængig af ens tilstedeværelse.

Køb smart ind

Derudover er der dog også en masse praktiske ting, som man skal have stilling til. Heldigvis kan langt de fleste ordnes allerede under graviditeten. Du kan nemlig være sikker på, at der er nok at se til, så snart den lille ny er kommet til verden. En stor del af alt det praktiske har at gøre med, hvad I skal have købt ind, når I lige pludselig får et nyt medlem af familien. Det kan være en god ide at planlægge dette, da det ellers godt kan gå hen og blive noget af en dyr omgang. 

Babyudstyr er desværre på ingen måde billigt. Heldigvis er det ret ligetil at beregne de forventede udgifter ved at få en lille ny. Der er nemlig mange, der er gået igennem det samme som jer. Alligevel kan det være svært og overskueligt at tage stilling til. Vil man gøre det nemmere, kan man derfor med fordel overskueliggøre det og udregne det i et regneark.

Men hvad er det i det hele taget, man skal have købt ind, når man venter sit første barn? I tilfælde af, at du er helt på bar bund, kommer der her en kortfattet guide til noget af det vigtigste, du med garanti kommer til at mangle. 

Husk dette, når du skal handle ind til den lille ny

Noget af det mest oplagte er selvfølgelig tøj. Selv inden for den kategori findes der dog store forskelle i pris, og det er virkelig op til jer, hvad I gerne vil vægte højest i det henseende. Nogle bruger store mængder penge på at købe økologisk og bæredygtigt babytøj, mens andre er så heldige at kunne arve det meste fra familiemedlemmer.

Derudover bør i være beredt på, at jeres barn skal have en hel del hvile i de næste par måneder. Derfor er det også essentielt at få anskaffet sig alt fra madrasser og dyner til en barnevogn. Her er det okay at bruge en ret stor portion af budgettet, da det er vigtigt, at den slags er i god kvalitet. Tag derfor eventuelt et kig på en BabySam anmeldelse og anmeldelser af deres produkter, inden I køber. BabySam er i hvert fald en af de førende forhandlere, når det kommer til grej til familiens mindste. Hos BabySam kan du handle alt fra hjemmesko og bæreseler til gyngeheste og senge. 

Derudover er der selvfølgelig det nærmest selvsagte puslegrej såsom bleer og stofbleer samt vådservietter og selvfølgelig et puslebord. Vær opmærksom på, hvad I bruger på denne post, for det er der, de fleste kommer til at brænde deres penge uhensigtsmæssigt. Med små udregninger og et regneark til at gøre det overskueligt, kan I dog sagtens komme igennem den første tid uden uhensigtsmæssig brug af penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.