3 tips til vedholdenhed

Mange unge kæmper med at forblive vedholdne i nogle områder af deres liv og det er virkelig en kamp der er værd at kæmpe, for udbyttet af vedholdenhed er stort. Det er noget man kan tage med sig gennem hele livet og bruge i andre områder af sit liv, når nye problemer viser sig. Her er der derfor 3 tips til at blive mere vedholden og konsekvent.

Hold øjnene på årsagen

For virkelig at forblive, forbundet og vedholden med, hvad du end laver over noget tid, er du nød til at have et klart og overbevisende billede af hvad du egentlig prøver at opnå med dette og hvorfor du overhovedet har lyst til at gøre det. F.eks. er det lettere at forblive vedholden omkring opsparing, hvis du sparer om til noget, der er vigtigt for dig. Det kan være alt lige fra den nyeste modetøj til dit første hus, eller en fed rejse, så længe det er vigtigt for dig.

Vælg din kamp

Ja, vælg din kamp, ikke kampe. Vælg en ting og fokuser på denne ene ting. Vær vedholden omkring én ting. Grunden til dette er at vi mennesker har begrænset kapacitet når det kommer til viljestyrke og disciplin. Derfor skal du kun kæmpe en kamp ad gangen, og når dette er gået fra en kamp til en vane, kan du supplere med noget nyt. Det kan godt virke overvældende, men en sådan kamp behøver ikke være noget livsrevolutionerende, det kan være noget så småt, som at vende dig til at købe tøj til mænd på nettet, fordi det er nu engang meget nemmere og tidsbesparende at finde herretøj online på sider som mr.dk som du kan finde her: http://www.mr.dk.

Planlæg det

Det er et af hoved elementerne til at forblive vedholden. Det er bare vigtigt at huske at du ikke skal prioriterer din planlægning, men planlægge dine prioriteter. Når du prøver at være vedholden omkring noget i dit liv, er det langt nemmere at bygge dit liv omkring den ting, end at prøve at tilpasse tingen til dit liv.

Husk at uanet hvordan du vil skabe vedholdenhed i dit liv, så find en motivationskilde, der virker for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *